Vordering verkopen

Vordering verkopen

Heeft u van ons een brief of een gemist oproep gehad over een openstaande vordering(en)? Dit betekent in uw geval dat er éen of meerdere vordering(en) openstaan. Incassobond begrijpt dat het vervelend is om als debiteur schulden te hebben. Echter begrijpen wij ook dat het voor onze opdrachtgever vervelend is. Daarom is het belangrijk om samen een passende oplossing te vinden voor dit probleem. Ook hopen wij dat er geen gerechtelijke procedure aan te pas hoeft te komen, aangezien geen enkele partij hierbij gebaat is. Om tot een oplossing te komen is het als debiteur belangrijk contact op te nemen, zodat wij gezamenlijk tot een passende oplossing kunnen komen. Ons doel blijft duidelijk: Het innen van openstaande vordering(en), en dat op een zo kort mogelijke termijn.

Ontvangen brief of gemist oproep

Heeft u een brief of een gemist oproep over een openstaande vordering(en) van Incassobond ontvangen? Het allerbelangrijkste is dat u met ons contact opneemt. Dit kan per telefoon of per e-mail. Wat ook belangrijk is dat u heeft nagedacht hoe u deze openstaande vordering gaat betalen aan ons. Vaak is dit direct en in een keer. Soms is het mogelijk om een betalingsregeling af te spreken. U dient dit dan wel te onderbouwen. U vindt de betaalgegevens en het kenmerk aan de rechtskant op de brief die u van ons heeft gehad.

Vordering betalen

U kunt dit doen op onze website door op de i-DEAL button te klikken of via internetbankieren. Wilt u via internetbankieren de betaling verrichten? Dan kunt u dit doen naar onze ING of Rabobank rekeningnummer. Let op! Vergeet niet om het dossiernummer bij de betaling te vermelden. Onze rekeningnummers kunt u vinden op onze website of op de brieven die wij u hebben verstuurd. U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken bij ons op kantoor om uw betaling contant te voldoen of te pinnen bij ons. Zodra de totale vordering is voldaan ontvangt u van ons hierover bericht.

Betalingsregeling

In sommige gevallen is het mogelijk een betalingsregeling te treffen, zodat u in termijnen kunt betalen. Incassobond beoordeelt in overleg met de schuldeiser of dit mogelijk is. U kunt een betalingsregeling voorstellen met een goede onderbouwing waarom een betalingsregeling. U kunt dit telefonisch (085-7600267), dan wel per mail (info@www.incassobond.nl) aan ons kenbaar maken. Mochten er meerdere schuldeisers zijn, dan willen we het graag van uw weten. Zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Samen met Incassobond staat u sterk en staat u er zeker niet alleen voor.

Neem direct contact op

12 + 3 =