Incassobureau in de omgeving van Zevenaar

Heeft u een of meerdere debiteuren die maar niet betalen? Schakelt u dan direct Incassobond in, het incassobureau in Zevenaar. Wij verzorgen het gehele incassotraject zodat u tijd heeft voor andere zaken. Ons doel is om de debiteuren zo snel mogelijk te laten betalen. Dankzij onze persoonlijke aanpak, transparantie en proactieve houding bieden wij u de beste dienstverlening aan.

De diverse diensten van het incassobureau in Zevenaar

Bij ons incassobureau in Zevenaar werken we met fases. De eerste fase is de minnelijke incasso. We nemen contact op met uw debiteur, bijvoorbeeld telefonisch, via de mail of via de post. Ook is het mogelijk om de debiteur te bezoeken. Uiteraard hopen we dat de debiteur in deze fase betaalt. Is dat niet het geval, dan gaan we over tot de tweede fase, de gerechtelijke incasso. We brengen een dagvaarding uit aan de debiteur. Soms is dit voldoende om de debiteur te laten betalen. Mocht de debiteur nog steeds niet betalen, dan zal hij of zij naar de zitting moeten komen. De rechter spreekt een vonnis uit en een gerechtsdeurwaarder gaat over tot betekening. De laatste fase is de executoriale fase. De deurwaarder gaat over tot executie en legt beslag op (on)roerende zaken. De kosten voor onze diensten worden door de debiteur betaalt. U verdient dus enkel geld door onze diensten. Voor een debiteurenbezoek dient u wel een vast bedrag plus de reiskosten te betalen.

Hoe schakelt u het incassobureau in Zevenaar in?

Het inschakelen van het incassobureau in Zevenaar is erg eenvoudig. U kunt het contactformulier op de website invullen of u kunt telefonisch contact opnemen via 085-7600267. Wij nemen zelf de telefoon op zodat u direct uw situatie met ons kunt bespreken. Vervolgens bepalen we samen hoe we het beste te werk kunnen gaan.

Neem direct contact op

8 + 13 =