Incassobureau inschakelen

Als ondernemer loopt u natuurlijk altijd enig risico. Een van de grootste risico’s is dat uw klanten niet op tijd betalen. Zeker wanneer dit veelvuldig gebeurt, kan dit voor u een enorme strop worden. Een goed, doeltreffend debiteurenbeheer kan u helpen om uw klanten alsnog te laten betalen zonder dat de relatie met uw klant onder druk komt te staan. Soms lukt het echter niet om zelf uw openstaande facturen te incasseren en is een incassobureau inschakelen een noodzakelijke stap voor het innen van openstaande betalingen.

Een professioneel incassobureau inschakelen

In tegenstelling tot een gerechtsdeurwaarder is er voor incassobureaus geen specifieke wet geschreven. Dit betekent dat feitelijk iedereen een incassobureau kan beginnen zonder dat er wettelijke bepalingen zijn beschreven waar men zich aan moet houden. Een incassobureau inschakelen is dan ook een ding, maar een goed en professioneel incassobureau inschakelen is heel wat anders. U wilt natuurlijk een betrouwbaar incassobureau inschakelen en daarvoor zit u bij Incassobond aan het juiste adres. Wij hebben bijzonder veel ervaring op het gebied van incasseren en nemen dan ook graag het incasseren van de vordering van u over.

Onze diensten

Gaat u een incassobureau inschakelen dan is het extra fijn dat het complete proces voor u wordt afgehandeld. Kiest u voor Incassobond dan krijgt u het volledig verzorgde pakket. Onze diensten omvatten de pré-incasso, credit management, minnelijke incasso, debiteurenbezoek en gerechtelijke procedures. Incassobond als uw incassobureau inschakelen betekent niets meer dan volledig ontzorgd worden op het gebied van uw vervallen facturen. Wij houden van een transparante manier van werken met een pro-actieve houding en heldere communicatie. Het enige wat u doet wanneer u Incassobond als uw incassobureau inschakelen gaat, is het dossier aan ons overdragen en wij doen voor u de rest. Overigens betekent een incassobureau inschakelen niet alleen dat wij het incassotraject direct opstarten. Indien gewenst kunnen we ook aanvangen met de pré-incasso waarbij uw klanten slechts gewezen worden op een laatste betalingskans zonder tussenkomst van een incassobureau.

Een incassobureau inschakelen, een extra kostenrisico?

Bent u bang dat een incassobureau inschakelen u extra geld gaat kosten wanneer de debiteur niet tot betalen over gaat? Kiest u voor Incassobond dan hoeft u zich geen zorgen te maken over torenhoge kosten bij het niet incasseren van uw factuur. Wij werken namelijk op basis van no cure no pay. Wij brengen de debiteur wettelijke incassokosten in rekening waar wij bij volledig verhalen van de vordering onze verdiensten uit halen. Incasseren wij de vordering in de minnelijke fase niet, dus zonder tussenkomst van de rechter, dan brengen wij u geen kosten in rekening. Door onze werkwijze brengt een incassobureau inschakelen dus geen enkel kostenrisico met zich mee.

Is een incassobureau inschakelen een garantie voor succes?

Op deze vraag kan heel eerlijk geantwoord worden: nee. Ook een incassobureau kan geen wonderen verrichten, dus ook de Incassobond niet. In de minnelijke fase zijn wij nu eenmaal afhankelijk van de welwillendheid van de debiteur. Het komt nog regelmatig voor dat mensen na het inschakelen van een incassobureau alsnog niet gaan betalen. In dat geval zullen wij met u als opdrachtgever in contact treden om toestemming te vragen voor het starten van het gerechtelijke traject. Dit zullen wij alleen doen als wij verwachten dat de debiteur verhaal biedt. Met een betekend vonnis van de rechtbank hebben wij de mogelijkheid om (loon)beslag te leggen.

Incassobond als uw incassobureau inschakelen

Wij helpen u graag met het incasseren van uw vordering. Bij ons heeft u te maken met een vast aanspreekpunt en geen callcenter. Daarnaast krijgt u na het incasseren van uw vordering direct uw geld. Voor vragen staan wij voor u klaar en een dossier kunt u indien gewenst online aanleveren.

Neem direct contact op

1 + 14 =