Debiteurenbezoek

Debiteurenbezoek

Een debiteurenbezoek leidt vaak tot een beter incasso resultaat. Incassobond kan deze dienst landelijk denkend aanbieden. Een debiteurenbezoek kan worden ingezet als het minnelijke traject niet tot een betaling heeft geleid en u (nog) geen gerechtelijke traject wenst op te starten. Tevens kan een debiteurenbezoek worden ingezet om relevante gegevens te achterhalen.

Onze werkwijze

Een incassospecialist zal naar uw debiteur gaan. Deze incassospecialist is gespecialiseerd in het tactvol en persoonlijk benaderen van uw debiteur. Tijdens het gesprek met uw debiteur zal onze incassospecialist proberen uw vordering te innen of een betalingsregeling af te spreken.

Indien uw debiteur niet aanwezig is, laat onze incassospecialist een brief achter met het dringende advies binnen drie dagen contact op te nemen met ons.

Wettelijke voorschriften

Uiteraard zal de incassospecialist zich bij het benaderen van uw debiteur en bij betreding van een woning of bedrijf zich houden aan de wettelijke voorschriften.

Kosten en levertijd

De kosten van een debiteurenbezoek zijn voor rekening van de opdrachtgever, aangezien wij deze kosten niet kunnen verhalen op uw debiteur. De kosten van het bezoek bedragen € 49,50 exclusief btw. Bij deze prijs is inbegrepen extra telefonisch benadering naar uw debiteur en het afleggen van een bezoek buiten de kantoortijden (in de avonduren en op zaterdag). Daarnaast brengen wij € 0,35 per gereden kilometer in rekening.

Neem direct contact op

15 + 7 =